Bijuterii Recomandari

Bijuterii Familia mea

Spune si altora

Familia este elementul care care ajuta pe cei mai multi dintre noi sa perseveram in ceea ce facem, sa ne atingem potentialul si sa ne depasim limitele zi de zi. Fara cei dragi am pierde o mare parte din forta si din motivatia de a continua, de a munci si de a ajunge acolo unde ne-am propus si unde ne dorim.

Ne dorim sa fim tot mai mult timp alaturi de ei, fie ca vorbim de parinti, de sot ori sotie, de copii sau de frati si surori. Atunci cand insa munca si obligatiile ne tin departe de ei, luam cu noi amintirea si iubirea lor.

Un mod minunat de a-i avea mereu cu noi, dar si de a-i face pe ei sa ne simta mereu alaturi este prin intermediul unor mici bijuterii din argint, a unor pandantive care sa le stea mereu aproape de inima.

Lantisor din Argint cu pandantive mama, fetita, baietel, tata

Astfel a aparut colectia Familia mea, o colectie destinata tuturor celor care vor sa transmita un asemenea mesaj catre membrii familiei lor.

In cadrul acestei colectii de bijuterii din Argint si Argint placat cu Aur rose puteti descoperi pandantive si coliere impodobite cu cristale zirconii multicolore.

Puteti alege cate un pandantiv reprezentativ pentru fiecare membru al familiei: pandantiv argint Fetita, pandantiv argint Baietel, pandantiv argint Mama, pandantiv argint Tata, inclusiv pandantiv argint Catel sau Pisica, caci si animalutele sunt, nu-i asa, membrii ai familiei.

Puteti crea intreaga familie alegand micile figurine din Argint si asezandu-le pe un lantisor fin.

Lantisor din Argint „Mama si copii”

Special pentru mame sunt gandite colierele Mama si copii, coliere din Argint cu cristale zirconii multicolore. O astfel de bijuterie va bucura orice mama, indiferent de varsta ei sau a copiilor ei.

Lantisor din Argint, Viitoare Mamica

Viitoarele mame pot alege un colier care sa reprezinte minunata perioada prin care trec, atat de incarcata in semtimente si emotii: colier Viitoare Mamica, din Argint .925 si cristale zirconii multicolore sau colierul Mama si copilul.

Lantisor din Argint placat cu Aur rose, Mama si Copilul

Sa nu uitam nici colierul Pomul Vietii, eternul simbol al familiei, al radacinilor din care ne tragem seva, intelepciunea si puterea, dar si al ramurilor si vlastarelor ce bad word esc de la noi si se intind tot mai mult, tot mai sus catre Soare.

Lantisor din Argint, Pomul Vietii

Aceste mici bijuterii din Argint reprezinta tot atatea idei de cadou pentru familia ta, dar si pentru prieteni. Realizate cu iscusinta din Argint 925, prevazute cu lantisor si impodobite cu cristale zirconii multicolore, acestea pot fi purtate in orice anotimp, la aproape orice tinuta si in orice ocazie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply