Bijuterii Recomandari

Cadouri de Lux pentru Ziua Femeii

Spune si altora

Luna martie este poate una dintre cele mai iubite luni ale anului. Ea aduce natura la viata, iar pe noi, oamenii, ne ridica din amorteala iernii si ne da un plus de energie si de pofta de viata. Iar aceasta luna nu putea incepe mai bine decat prin sarbatorirea gingasiei si a frumusetii, altfel spus a femeii. Femeia este finete si putere in acelasi timp, rafinament si hotarare, atentie pentru altii si grija pentru sine. De aceea femeia trebuie apreciata si respectata pentru tot ceea ce face pentru cei din jur. Iar acum, la inceput de martie, ni se ofera un motiv in plus pentru a oferi un cadou special pentru o doamna speciala.

Ziua Femeii, sarbatorita de 8 Martie, alaturi de 1 Martie, sunt doua sarbatori ale frumusetii. Un cadou pentru femei exact asta trebuie sa reprezinte: frumusete, delicatete, rafinament, eleganta, clasa. Cum femeile nu sunt la fel, nici cadourile nu trebuie sa fie la fel.

Colier albastru cu margele sticla Murano, decorata cu foita din argint

Putem opta pentru un colier din sticla de Murano. O astfel de bijuterie unicat este alegerea perfecta pentru o doamna care apreciaza acele bijuterii supradimensionate, din margele. Exista si variante mai simple, colier din margele din sticla de Murano innobilata cu foita de argint. Pentru a completa o tinuta si pentru a aduce culoare si bucuria jocului in orice situatie, un set de colier si cercei din sticla, in culori variate poate fi exact ceea ce trebuie. Ofera-i doamnei din viata ta acest rasfat.

Set cercei si colier cu „nasturei” multicolori din sticla Murano

Mana unei femei este cea care alinta si cearta, care mangaie si munceste. Pe ea o puteti rasfata cu o bratara unicat, rosie, cu foita de aur si componente din argint. O astfel de bratara din sticla de Murano va pune in evidenta incheietura mainii si ii va aduce un plus de fina eleganta.

Bratara rosie din sticla Murano decorata la interior cu foita din aur

Bijuteriile nu sunt insa singurele cadouri de lux pentru femei ce pot fi realizate  din sticla de Murano. Obiectele decorative pot fi si ele o alegere inspirata, mai ales atunci cand darul este destinat unei doamne cu care avem o relatie profesionala, sau pentru care, din diverse motive, nu putem alege o bijuterie. Astfel de obiecte de decor sunt vazele. O vaza din sticla de Murano este in primul rand o opera de arta, fiind realizata manual de catre mesterii traditionali din Italia. O astfel de vaza poate fi realizata chiar si prin tehnica filigranului, o tehnica ce se remarca prin complexitate, dar mai ales prin maiestria rezultatului.

Vaza inalta rosu cu negru din sticla Murano

Nu uitati, anul acesta de Ziua Femeii alegeti un cadou de lux pentru o doamna speciala.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply