Bijuterii Recomandari

Cadouri pentru doamna invatatoare

Spune si altora

Pentru orice copil anii de scoala reprezinta, dincolo de acumularea de cunostinte,  un cumul de emotii, senzatii, experiente si lectii de viata. In acest mediu, relatia pe care o dezvolta cu doamna educatoare, apoi cu doamna invatatoare si mai tarziu diriginta, este una speciala, ce isi va pune amprenta pe personalitatea viitorului adult, dar va influenta foarte tare evolutia si confortul lui la scoala. Tocmai de aceea aceasta relatie se construieste in timp si presupune implicare de ambele parti.

Venirea primavarii este asteptata de noi toti, dar mai ales de copii, care se pot bucura mai mult acum de razele soarelui, de timp petrecut afara, cu prietenii. Tot acum insa, la venirea primaverii, sunt si doua prilejuri perfecte pentru a-si arata respectul, aprecierea si dragostea fata de cea care isi deschide sufletul in fata lor si le deschide lumea: doamna invatatoare, doamna educatoare sau doamnele profesoare. Zilele de 1 Martie si de 8 Martie sunt asadar pentru cei mici prilej de si mai multe emotii si bucurii. Parintii sunt insa cei ce trebuie sa aleaga cele mai potrivite cadouri pentru invatatoarea sau profesoarele copiilor lor.

Noi va propunem sa optati pentru cadouri cu personalitate, cadouri care sa nu se amestece in marea de daruri primite, ci sa arate cu adevarat intentia si bucuria cu care a fost oferit.

Colier cu perle si margele sticla Murano, decorate cu foita din aur

Un cadou pentru o doamna poate fi o bijuterie. Femeile apreciaza bijuteriile, cu atat mai mult cu cat meseria de cadru didactic presupune o anumita tinuta. Bijuteriile din sticla de Murano intrunesc toate conditiile pentru a reprezenta un cadou perfect pentru Ziua Femeii. Fie ca vorbim de un set de bijuterii, cu cercei si colier din sticla sau din margele de sticla, de cercei sau de bratari, aceste bijuterii handmade sunt unicat si au o coloristica aparte, ce nu poate fi reprodusa.

Set bijuterii Copacul Vietii din Argint si sticla Murano

Pe langa aceste bijuterii unicat din sticla de Murano va propunem sa alegeti  si obiecte de decor unicat, in forme dintre cele mai diverse si cu functionalitati variate. Astfel, puteti alege unul dintre urmatoarele cadouri pentru doamna invatatoare sau doamna profesoara: vaze din sticla colorata, ceas de perete sau de masa cu rama din sticla de Murano, tablouri integral din sticla, dar si fructe decorative, colorate.

Vaza de flori inalta din sticla Murano

Si pentru ca pachetul sa fie complet si cadoul cu adevarat memorabil, puteti adauga un buchetel din flori de sticla colorata de Murano. Copilul va fi foarte mandru cand va intelege bucuria doamnei diriginte sau a doamnei invatatoare manifestata la vederea unui asemenea dar ce exprima atat de multe emotii.

Mai multe idei de cadouri pentru doamna invatatoare, educatoare sau profesoara aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply