Recomandari

Cocheta si utila – oglinda de poseta

Spune si altora

Se spune ca in geanta unei femei poti gasi o parte din universul ei, acolo ascunzandu-se multe dintre secretele feminitatii sale. Alaturi de farduri, rujul rosu preferat, parfumul imbatatator si blush-ul pentru pometi, un mic secret este si micuta oglinda de poseta.

 Mica si discreta, aceasta oglinda dubla este folosita cu discretie in aproape orice loc si moment pentru ca femeia sa se asigure ca totul este la locul lui, ca suvitele de par sunt bine asezate, ca rujul este improspatat si tenul impecabil. Tocmai datorita acestei utilizari omniprezente, oglinda de poseta trebuie sa fie cat mai stilata si mai cocheta, pentru ca in definitiv este o marturie si  asupra stilului celei care o foloseste.

Oglinda de poseta

 Iata de ce astazi va propunem un articol foarte drag noua, si anume oglinda de poseta cu sticla de Murano. Acest obiect atat de feminin este rotund, fiind realizat dintr-un aliaj metalic. In interior se regasesc doua oglinzi, una normala si cealalta cu efect de marire, pentru un plus de atentie la detalii. Carcasa superioara este insa cea care va aduce un plus de gingasie, frumusete si bucurie in ochii celei care o foloseste. Aceasta este realizata din sticla Murano cu design Millefiori, un design cu totul special, fiecare element din sticla fiind montat manual, cu ajutorul unei pensete, de catre mesterii sticlari venetieni, mesteri ce respecta metodele traditionale de prelucrare a sticlei si de realizare a celor mai spectaculoase bijuterii si obiecte din sticla colorata. Rezulta astfel o adevarata opera de arta, o oglinda cu sticla multicolora unicat, ce pastreaza amprenta creatorului ei si care vine sa completeze stilul plin de farmec al oricarei femei, indiferent de varsta. Detaliile se observa in fiecare floare, in fiecare tusa a artistului sticlar.

 O astfel de oglinda pliabilade geanta poate fi un minunat cadou de Craciun, pentru aniversari sau de onomastica, pe care il puteti face doamnelor din viata dumneavoastra sau, de ce nu, pe care vi-l puteti face singure, doar pentru a va bucura de frumusete.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply