Despre noi

Email: office@muranos.ro

Telefon: 0728.399.288

Despre blog

Pe blogul Muranos vei gasi articole interesante despre bijuterii si accesorii, tehnici de realizare, tendinte in moda, tips&tricks si celebrele diy.

Despre magazin
Acest proiect s-a nascut din pasiunea noastra pentru bijuteriile de calitate si din determinarea de a satisface dorintele clientilor prin produse si servicii de calitate superioara. Toate produsele prezentate in oferta noastra sunt atent selectionate astfel incat raportul calitate-pret sa fie unul excelent si pentru dumneavoastra.

Colaboram cu ateliere de creatie si fabrici din insula Murano, Venetia. In oferta magazinului nostru veti descoperi o colectie fascinanta de bijuterii si decoratiuni din sticla de Murano, veritabile, prelucrate manual dupa tehnici traditionale si cu multa atentie la detalii de catre bijutierii venetieni.

Unele bijuterii sunt innobilate cu foita sau pulbere din aur 24k sau argint 925, altele prind viata prin decorarea cu murrine taiate dintr-o bagheta de sticla, realizata prin suprapunerea succesiva a unor straturi de diferite culori si forme.

Toate produsele din oferta noastra sunt originale, noi, autentice si vin insotite de certificat de garantie si certificatul de autencitate emis de producator fapt care atesta originalitatea si calitatea exceptionala a produsului.