Bijuterii

O relatie speciala: femeia si bijuteria Murano

Spune si altora

Exista oare cineva care sa nu fi auzit vreodata de minunatele bijuterii din sticla de Murano, incontestabile ambasadoare ale frumusetii venetiene? Cu siguranta nu exista. Venetia inseamna carnavalul multicolor care are loc in fiecare an, gondolele de pe Canal Grande, Casanova, romanticul pod Rialto si in acelasi timp Murano. Toate la un loc formeaza un mix care reprezinta atmosfera Venetiei.

De sute de ani, frumoasa sticla de Murano este topita si apoi modelata artistic in obiecte minunate: de la bijuterii si pana la obiecte de decor, toate atent realizate manual de mestesugarii venetieni.

Delicata si fascinanta, cu un colorit deosebit, bijuteria din sticla de Murano este iubita de orice femeie cu simt estetic rafinat. Definita ca o relatie speciala, relatia intre bijuterie si cea care o poarta este cu totul aparte: bijuteria este emisarul personalitatii, al stilului si al emotiilor celei care o poarta. Bijuteria din sticla de Murano o va impresiona pe cea care o poarta prin finete si atentie la detaliu.

Unice, creative, cu un stil aparte, elegante prin natura transparentei sticlei, pretioase datorita foitelor de aur sau argint de la interior, magice prin culorile vibrante expuse, fine si delicate datorita tehnicilor manuale de realizare, bijuteriile din sticla de Murano se pozitioneaza ca opere de arta miniaturale.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply