Recomandari

Recomandare de sezon: incalzitor de maini portabil si refolosibil

Spune si altora

Incalzitorul de maini este un gadget care se muleaza perfect in buzunar sau in mana. Practic, aceste incalzitoare sunt pungi mici realizate dintr-un plastic foarte rezistent la temperaturi inalte. In interiorul acestor pungi se gaseste un gel lichid si un disc mic din metal. Exteriorul incalzitorului este imbracat intr-un material textil foarte placut la atingere. Incalzitoarele de maini au capacitatea de a emana caldura timp de 60 minute si sunt refolosibile.

Pentru a declansa procesul de incalzire este necesar sa indoiti discul de metal din interior, care in contact cu gelul va declansa procesul de incalzire. Dupa trecerea celor 60 minute si implicit racirea incalzitorului, pentru a reveni la constistenta lichida este necesar sa scufundati incalzitorul in forma solid in apa fiarta timp de 8-10 minute. In timpul scufundarii in apa fierbinte, nu este necesar sa inveliti incalzitorul in prosop sau sa luati masuri suplimentare de a proteja punga de plastic. Plasticul din care este realizat incalzitorul de maini pentru buzunar refolosibil rezista la fierbere. Puteti repeta procedeul ori de cate ori doriti deoarece incalzitoarele de maini portabile au perioada de valabilitate nelimitata.

Incalzitoarele de maini portabile sunt un cadou perfect pentru cei care practica sporturi de iarna sau pentru cei care obisnuiesc sa petreaca mult timp in aer liber toamna tarziu si iarna.
Gelul de la interior pe baza caruia functioneaza incalzitoarele de maini portabil este cunoscut sub numele de „hot ice”.

Daca sunteti curiosi sa vedeti principiu pe baza caruia functioneaza incalzitoarele de maini, urmariti filmuletul de mai jos

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply